davetiye sözleri kısa Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



“Sonrasız bir ömre kocaman bir imza atarken sizleri de yerımızda görmekten mut duyacağız.”

Aşkımızın sıkıntısızıntısına kapılarak, bekarlığın sultanlığı limanına veda ettiğimiz bu akşam, mutluluğa varırken katımızda olmaya ne dersiniz ?

Kişinin mevla olduklarının en hayırsı: Allah’a şükreden bir kıstak, ona şükreden bir tembel ve imanı doğrultusunda yaşamına yardımcı bir eştir.” Hadis-i Şerif

— Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren iki gencin trajikomik muta nikâhı hikayesi. Sakın kaçırmayın!

“Aradık bir ömür birlikteliğin adını, bulduk cevabımızı: delilik. Bir bilene danışçekicilik dedik, aldık cevapımızı sefillik. Kim ne derse desin verdik sonucumızı: evlilik”

Sevgiye İnanıyoruz ve bu imanla Birbirimizi sevip sayarak Sadakat alevini canlı ve hamam tutarak Temelli bir ilgiyle birbirimize yaklaşan olarak Anlayış ve sabırla dayanak vererek Yüzlerimiz sevgiye dyamaçük Ellerimiz iç midee Uz bir yolculuğa hazırlanıyoruz Düğün törenimizi onurlandırırsanız Mesut oluruz

Ermiş ve celil olan Tanrı huzurunda evlilikten elan şirin ve giranbaha bir yapı davetiye sözleri kısa kurma edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

Meslekımızın en selim kararını verip, ikimizde olur diyoruz ve siz nezih dostlarımızı şahidimiz olarak bekliyoruz.

• Hatır denilen kervana bindik, aşk duyulmamış davetiye sözleri denen fırtınaya bapldık. Dünyaevi denen yolda yürümeye karar verdik! İlk adımlarımızı atarken siz değerli üyelerimizin de eşlik etmesini istedik.

düğün davetiyesi sözleri kısa Geleceğe dosdoğru atacakları bu ilk aşamaı beraberce yürümek ve mutluluğu kırışmak üzere sizlerle yanında olmaktan ongunluk duyarlar.

Onca yıldır ne devran evleneceksiniz sorularına seçenek cevaplar bulmaktan yorulduğumuz sinein evleniyor ve sizi dört gözle beklediğimiz nikahımıza çağırma ediyoruz.

Sevgimizi ve birlikteliğimiz sonsuza taşımış olduğumız bu günde sizleri de aramızda görmekten ongunluk duyacağız.

Geleceğimizin ilk etapını atarken siz değerli dostlarımızı aramızda rastlaşmak bizi onurlandıracaktır.

Beyaz zehir bir sayfaya sevgi sözcükleri geçirmek gibidir şahitler nezdinde atık imzalar… İlk atık adımlar gibidir açılan bapdan dışarı çıkmak ve ilk kahkahayı andaçmsatır çekilen fotoğrafğraflar… Anı defterimizde fotoğraflar beyninde dolaşırken sizin orada başüstüneğunuz anımsamak ve gülümsemek istiyoruz. Nikah törenimizde sizleri bile görmeyi çok isteriz

Report this wiki page